Comfort voor klanten

InfraxBouwTeams

Objectieve informatie voor bouwers en verbouwers

InfraxBouwTeams zijn een mooi voorbeeld van kennisdeling. Tijdens deze workshops ontdekken de deelnemers de geheimen van duurzaam en energiezuinig bouwen. De keuzes die je als (ver)bouwer moet maken, zijn immers niet eenvoudig. Maar ze bepalen wel hoe energiezuinig je woning zal zijn.

Objectieve informatie voor bouwers en verbouwers

Guido Claes: “De deelnemers aan deze informatieve workshops schroeven de energierekening in hun nieuwe huis meestal flink terug. Bouwers en verbouwers zijn na afloop optimaal geïnformeerd en kunnen het gesprek met architecten, aannemers en verkopers met kennis van zaken aangaan.”

Minieme kost
Guido Claes: “Een InfraxBouwTeam duurt 2 zaterdagen en wordt op diverse plaatsen in Vlaanderen georganiseerd. Deelnemers betalen een zeer minieme kost en krijgen daarvoor in ruil twee dagen les over alle mogelijke bouwaspecten. De informatie van de bouwdeskundigen is bovendien volledig neutraal en niet-commercieel.”

Enkel logistieke ondersteuning nodig
Voor de organisatie van een InfraxBouwTeam is er enkel logistieke ondersteuning nodig. De deelnemers zijn doorgaans erg tevreden over de kennis die ze opdoen.

Onze sterkte

  • Infrax organiseert samen met partner Dialoog succesvolle InfraxBouwTeams in Vlaanderen.

Aan het woord

Guido Claes
REG