Comfort voor klanten

Energiepremies

Rationeel energiegebruik actief ondersteunen

Ook klanten op de vrije energiemarkt kunnen uiteraard beroep doen op de dienstverlening van Infrax. Zo zijn er premies voor rationeel energiegebruik (REG ), rationeel watergebruik (RWG ) of kunnen bouwers en verbouwers deelnemen aan een InfraxBouwTeam.

Rationeel energiegebruik actief ondersteunen

Guido Claes: “Sinds enkele jaren zijn in Vlaanderen de premies vastgelegd die burgers ondersteunen in hun streven naar rationeel energiegebruik. We communiceren continu over deze premies en organiseren regelmatig infosessies rond rationeel energiegebruik. Daarnaast verspreiden we folders en brochures om iedereen wegwijs te maken in de diverse mogelijkheden.”

Partnerships
Guido Claes: “We zijn vanzelfsprekend ook actief in het bredere netwerk van organisaties die rond duurzame energie werken. Daarbij gaan we altijd na of we een rol kunnen spelen in bepaalde initiatieven. Bijvoorbeeld door middel van een inhoudelijke en/of financiële bijdrage. Zo creëren we samen meerwaarde op het vlak van rationeel energiegebruik."

Onze sterkte

  • Alle Infrax-klanten krijgen jaarlijks een brochure met alle mogelijke REG-premies. De premies voor isolatie worden het meest aangevraagd. Dit stimuleren we omdat de verwarming van de woning de grootste hap uit de energiefactuur is.
  • Infrax bezorgt op aanvraag een kortingbon van 150 euro aan beschermde klanten. Bij aankoop van een energiezuinige koelkast of wasmachine wordt deze korting meteen door de handelaar van de factuur afgetrokken.

Aan het woord

Guido Claes
REG